A designért örök hála Ella Fishernek és Ruta Feeltnek!

Én igazából tragikusabb történteket írok.
Nálam ismeretlen az, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak.

2015. október 2., péntek

Köszönetnyilvánítás!

Sziasztok! 
Nagyon sok dologért hálás lehetek nektek és ezennel szeretném megköszönni az összes olvasómnak a biztatást, köszönöm az összes feliratkozást és megjegyzést/vélemény nyilvánítást. Köszönöm, akik akár chatben, akár e-mailban és Facebook-on megkerestek és elmondták a véleményüket, biztattak és motiváltak. Nagyon sokat jelent!
Mostanában nem nagyon vagyok aktív, ami meglátszik a blogon, kevesebb lett a nézettség, de szeretném megköszönni azoknak az olvasóimnak is - remélem még olvastok -, akik csendben olvasnak és nem fedik fel magukat. Akiknek eddig tetszettek az írásaim, remélem, azok a jövőben sem fognak csalódni bennem és próbálok aktívabb lenni. Készülőben van egy új regény félém - inkább az mondanám, hogy blogom - csak még nem merem publikálni, mert félek, hogy elhanyagolnám. De dolgozok rajta! Ez a történet szintén horror lesz, borongós és melankolikus hangulatú.

Mellesleg, még lenne hozzátok egy fontos kérdésem. Ugye a mostani kinézetet a nagyszerű Ella Fisher készítette, és én imádom, teljesen szerelmes vagyok belé már 3 éve. Szerintetek ennek ellenére cseréljek designet? Kíváncsi lennék a véleményetekre! :)

Ölel titeket,
Dorothy L. 

5 megjegyzés:

 1. Designt változtatni? Végzetes hiba lenne...!

  VálaszTörlés
 2. Miért is ne? Egy új külső újult energiával tölthet fel. :)

  VálaszTörlés
 3. Most aztán végképp nem tudom, hogy mi legyen. :)
  DeviantArt-os design-re gondoltam, csak még nem találtam meg a megfelelőt. A mostani kinézetet természetesen letöltöm - ha esetleg mégis cserélnék - így azt bármikor vissza tudom állítani.

  Köszönöm szépen a véleményeket! :)

  Ölel titeket,
  Dorothy L.

  VálaszTörlés
 4. Én azt mondom, hogy rendelj valakitől. A deviantart túl sablonos sablonokat tartalmaz, mindenki azt használja. Ez a blog megérdemli az egyediséget.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Leah!

   Nagyon szépen köszönöm a véleményed, lehet igazad van, keresek valakit, akitől rendelhetek! :)

   Ölel,
   Dorothy L.

   Törlés