A designért örök hála Ella Fishernek és Ruta Feeltnek!

Én igazából tragikusabb történteket írok.
Nálam ismeretlen az, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak.

TÖRTÉNETES BLOGJAIM

TÁNC A TÚLVILÁGGAL
Adott nekünk egy fiú, kinek barátnőjét lecsukták és bukásra áll történelemből, ezért a tanára elküldi egy szakköre,ahol találkozik egy furcsa lánnyal.

Lincolnt valami megmagyarázhatatlan vágy hajtja, hogy megismerhesse a különc Jadiet, aki viszont nem kér a fiú társaságából. Míg Lincoln minden nap találkozik Jadievel az iskolában, egyre ritkábban látogatja meg barátnőjét a börtönben. A fiú egy idő után félteni kezdi Jadiet, hisz különféle sebek borítják a testét, de a lány nem akar beszélni róla és nem avatja be a - félelmetes és abszurd - titkaiba.
INFORMÁCIÓK:
Blog nyitása: 2012. december 29.
Blog zárása: 2013. május 11.
Fejezetek száma: 19
Műfaj: Horror / Dráma / Tragédia / Romantikus / Misztikus 
Téma: Kísértetes / Iskolai / Halál / Véres / Erőszak / Túlvilág / Természetfeletti
Írói megjegyzés: Mivel ezt a történetet már több évvel ezelőtt írtam, ezért akadhatnak benne helyesírási és fogalmazási hibák. Ennek ellenére én nagyon szeretem ezt a történetet.........................................................................................................................


GÉN - DARABOKRA SZAKADT JÓZANSÁG
Shana Brooklyn csendben éli átlagos, unalmas életét. A mosoly, melyet nap, mint nap az arcára fest, nem valós. A kedves szavak, melyekkel elvarázsolja a környezetét, hamisak. Semmi sem köti le a figyelmét és sosem érzett semmilyen boldogságot. 
Larion Nightrayt hátsó szándékok vezették, mikor megismerkedett a lánnyal. Egy felsőbb hatalom kényszeríti, hogy Shana életét földi pokollá tegye. Dante új munkát ad neki, melyet engedelmes kutyaként kell elvégeznie. A fiú szeme előtt csak egy cél lebeg, melynek elérése érdekében, bármit megtenne.INFORMÁCIÓK:
Blog nyitása: 2013. július 26.
Blog zárása: 2014. február 9. 
Fejezetek száma: Prológus, 19 fejezet, Epilógus
Műfaj: Horror / Dráma / Tragédia / Romantikus / Misztikus /Fantasy
Téma: Iskolai / Véres / Halál / Iskolai / Magány / Közömbösség / Természetfeletti faj
Írói megjegyzés: Nagyon szeretem ezt a történetet, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ami hihetetlenül jól esett. Sokat dolgoztam vele, bár tudom, hogy messze van még a tökéletestől és vannak még benne hibák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése