A designért örök hála Ella Fishernek és Ruta Feeltnek!

Én igazából tragikusabb történteket írok.
Nálam ismeretlen az, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak.

2013. február 6., szerda

Világunk - szösszenet

Világunk

Jóban-rosszban, mi? Ilyen nincs. Csak tovább tudják titkolni. Titkolják azt,amit tudnak,azt ami nem múlhat el az évek során. Senki sem lehet igazán boldog. Aki azt mondja,az valószínűleg hazudik, vagy nincs eszméleténél. Hisz,hogy lehetnénk igazán boldogok? Igazán elégedettek? Túl önzőek vagyunk. És ez sosem fog változni. Ilyen a világ. Ilyenek az emberek, ilyenek vagyunk. Az emberek nem képesek kijönni egymással,melynek eredménye a háborúk,a kapzsiság, a gyilkosság, a bűnözés. Hazudnunk kell egymásnak ha valamit el akarunk érni, ebben a világban már csak így lehet azonosulni. Pesszimista lennék? Borúlátó? Vagy csak észrevettem az igazságot,amit talán gyermeki fejjel nem tudok teljesen megérteni,de azt tudom ,hogy nem minden szivárvány és tündérmese.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Dorothy! Nagyon tetszenek az írásaid, remélem, hogy soha nem fogod abbahagyni, és még több verset, novellát és szösszenetet olvashatunk még tőled!

    Ha kíváncsi vagy a bővebb véleményemre, látogasd meg ezt a hivatkozást: http://ourbreakfastclub.blogspot.hu/2013/02/hirtelen-egy-szokatlan-feny-tepi-szet.html

    szép estét, szép hétvégét!
    Cecile

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cecil!
      Nagyon örülök,hogy tetszenek az írásaim, sokat jelent!:)
      Köszönöm a munkádat és a fáradozásaidat, hálás vagyok mindenért!:)

      Törlés