A designért örök hála Ella Fishernek és Ruta Feeltnek!

Én igazából tragikusabb történteket írok.
Nálam ismeretlen az, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak.

2013. október 13., vasárnap

1 év!

1 ÉVES LETT A BLOG!
október 13.


Igen, egy évvel ezelőtt publikáltam az első novellámat ide, Felcsapnak a lángok címmel.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a 79 feliratkozóért, a tengernyi kommentért és biztatásért, a több, mint húszezres megtekintést. Elképesztőek vagytok, komolyan.
Az egy év alatt írtam 29 verset és 30 novellát. Nagyon boldog vagyok, hogy sokatoknak tetszenek az írásaim, ennél többet nem is kérhetnék! Köszönöm szépen mindenkinek, aki egy picit is részese volt a blognak! :)
Dorothy Large

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok az egy évhez :) Kívánom, hogy a következendő egy év is ilyen szép sikerekben teljen neked, sok-sok érdekes és különleges novellával, bejegyzéssel és verssel! :) Puszi, Szatti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szatti!

      Nagyon köszönöm a jókívánságokat, én is remélem, hogy hasonló sikerekben lesz még részem és, hogy sokáig tudom üzemeltetni még a blogot! :)
      Puszil,
      Dorothy L.

      Törlés
  2. Nahát, gratulálok neked! Remélem, hogy még sok ilyen sikeres éved lesz. Nagyon tehetséges író és költő vagy, szerintem még sokra viheted vele (na nem, mintha most mondtam volna ezt először).
    Ölel, Vacak xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vacak!

      Köszönöm szépen, hidd el nagyon jól esik ezt olvasni, hihetetlenül jó érzés. Én is remélem, hogy sok hasonló jó évem lesz még a blogvilágban! :)

      Puszil,
      Dorothy L.

      Törlés